Zwangerschap

Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je bent in blijde verwachting, van harte gefeliciteerd! Binnenkort als de baby is geboren, verdwijnt deze buik natuurlijk weer. Jouw zwangerschap is een bijzondere periode in het leven. Het is daarom erg leuk om na de geboorte terug te kunnen kijken naar hoe mooi die buik was. Een zwangerschap shoot doe ik daarom het liefst wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Je buik is dan mooi rond en je kunt je nog vrij gemakkelijk bewegen. Alleen op de foto, of liever samen met je partner en/of kinderen? Dit is natuurlijk allemaal mogelijk.

Het is belangrijk om op tijd te reserveren voor de zwangerschap shoot, in verband met de planning en alle voorbereidingen. Geef daarbij je uitgerekende datum door, dan reserveer ik alvast wat ruimte in mijn agenda. Ik neem daarna contact met je op, om een passende datum te prikken. Wil je van te voren alvast een keer kennis maken, dan doe ik dat uiteraard graag. We kunnen dan gelijk je wensen voor de shoot bespreken.

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar in de studio of op locatie. Ik zorg voor de nodige accessoires zoals zwangerschapsjurken, haarbandjes, bloemen en andere leuke items. Na je wegwijs te hebben gemaakt in de studio of op de locatie, gaan we gelijk aan de slag. We kiezen samen de jurken en accessoires uit die we gaan gebruiken tijdens shoot. Daarna kan er omgekleed worden en gaan we verschillende poses uitvoeren.

Een zwangerschap shoot duurt minimaal 1 uur, waarbij het belangrijk is dat je je comfortabel en op je gemak voelen. Tijdens de shoot is er voldoende gelegenheid om bijvoorbeeld even iets te drinken of een korte pauze te houden. We gaan er samen een hele leuke shoot van maken!

Zodra de shoot heeft plaatsgevonden, ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Een selectie van de mooiste en beste foto’s deel ik met je via een online gallerij. Dit is een beveiligde pagina op mijn website, alleen toegankelijk voor jou. Je kunt hier alle foto’s bekijken en zelf een keuze maken. Daarna zal ik de gekozen foto’s als digitale bestanden (hoge resolutie) toesturen, en een aantal foto’s voor je afdrukken.

Prijzen

Pakket 1

Fotoshoot in de studio
1 uur fotografie
10 digitale bestanden
Professionele nabewerking
10 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 150,-

Pakket 2

Fotoshoot buiten
1,5 uur fotografie
15 digitale bestanden
Professionele nabewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 200,-

Extra’s

1 extra digitaal bestand € 10,-
5 extra digitale bestanden € 45,-
10 extra digitale bestanden € 80,-

Luxe foto albums op aanvraag


Reserveren  • "Mooie foto's maken in een rustige ontspannen sfeer! Özlem is echt een kundige, lieve en geduldige fotografe!"
    Emy van der Linden