Over mij

Hallo en welkom!

Wat leuk dat je even rondkijkt op de website. Mijn naam is Özlem Redert, ik ben 27 jaar oud, getrouwd met Ricardo en de trotse moeder van Mira. Ik ben geboren en opgegroeid in Turkije, maar een aantal jaar geleden verhuisd naar Nederland. Samen met mijn gezin woon ik nu in Stellendam.

Een hele tijd geleden begon mijn interesse in fotografie, toen ik nog studeerde in Turkije. Met een eenvoudige camera op zak vond ik het altijd al leuk om familie, vrienden en klasgenoten op de foto te zetten. En dan niet de standaard kiekjes, maar juist op mooie locaties, met allerlei accessoires, proberen om originele foto’s te maken.

Hier heb ik altijd ontzettend veel plezier in gehad, maar de stap richting zwangerschaps- en newborn fotografie kwam eigenlijk op het moment toen ik zelf in blijde verwachting was. Vooral het plezier tijdens de shoot en de prachtige foto’s waar je later naar terug kijkt. Dat was voor mij het ‘wauw-moment’: bijzondere momenten uit iemands leven mogen vastleggen en deze als herinneringen mee kunnen geven voor later. Dit past helemaal bij wie ik ben, dit wil ik ook!

Om hier gelijk serieus mee aan de slag te gaan, heb ik besloten een opleiding voor newborn fotografie te volgen. Daar heb ik veel geleerd over de omgang met ouders en kinderen, aandacht voor veiligheid, verschillende manieren van poseren, belichting. Eigenlijk alles wat nodig is om mijn droom werkelijkheid te maken.

En dat is gelukt! Al een tijdje doe ik fotoshoots aan huis, en tegenwoordig heb ik ook een eigen studio in Stellendam. Dit is voor mij de plaats waar ik al mijn gasten met blijdschap kan ontvangen, ze de mooie wereld van fotografie kan laten zien. En het belangrijkste: ze plezier kan geven tijdens de shoot en mooie foto’s als blijvende herinnering.

Wil je graag meer weten over mij of over de verschillende soorten shoots? Neem dan contact op, door het sturen van een e-mail of het invullen van het contactformulier. Wie weet ontmoeten wij elkaar dan binnenkort in de studio of op locatie. Hopelijk tot snel!

Liefs,

Özlem