Newborn

Na de geboorte van je kindje vliegen de eerste weken voorbij. Het is een intense periode, waarin de baby nog zo klein en pril is. Dit bijzondere moment wil je je als ouder altijd blijven herinneren. Een newborn shoot doe ik daarom het liefst wanneer jouw baby tussen de 6 en 18 dagen oud is. Ze slapen veel en nemen gemakkelijk hun persoonlijke foetus voorkeurshoudingen aan. Vaak vinden ze het heel fijn om zo opgekruld te liggen, want zo lagen ze een paar dagen geleden ook in de buik van mama.

Het is belangrijk om op tijd te reserveren voor de newborn shoot, in verband met de planning en alle voorbereidingen. Geef daarbij je uitgerekende datum door, dan kan ik deze alvast in de agenda zetten. De exacte datum van de newborn shoot bepalen we zodra de kleine is geboren. Neem binnen 2-3 dagen na de bevalling contact met mij op, dan kunnen we een passende datum prikken. Wil je van te voren alvast een keer kennis maken, dan doe ik dat uiteraard graag. We kunnen dan gelijk je wensen voor de shoot bespreken.

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar in de studio. Ik zorg voor een aangename temperatuur van ongeveer 25 graden, omdat de kleine in het begin nog niet zo goed de eigen temperatuur kan vasthouden. Na je wegwijs te hebben gemaakt in de studio, heeft het de voorkeur om de kleine eerst te voeden. In de tussentijd zet ik dan alle benodigdheden gereed. Voor de newborn shoot heb ik veel mooie materialen die we kunnen gebruiken. Ik werk doorgaans graag met zachte natuurlijke kleuren en heb daarin diverse dekens, wraps, mutsjes en haarbandjes. Daarnaast heb ik allerlei leuke achtergronden, schalen, mandjes en kistjes. We kiezen samen de accessoires die we gaan gebruiken tijdens de shoot.

Het is goed om te weten dat het soms wel een uur kan duren voordat de baby gaat slapen. Ze slapen namelijk altijd, behalve als de fotograaf erbij is. Je hoeft je daarover geen zorgen te maken. Ik heb bergen geduld. Ook wil ik benadrukken dat de baby het verloop van de shoot bepaalt en dat ik continue blijf aanvoelen of de baby zich nog wel comfortabel voelt. Tijdens de shoot is er voldoende gelegenheid om bijvoorbeeld te voeden en te verschonen. Alles daarvoor is aanwezig in de studio, om het jou en de baby zo relaxt mogelijk te maken. We gaan er samen een ontzettend leuke shoot van maken!

Zodra de shoot heeft plaatsgevonden, ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Een selectie van de mooiste en beste foto’s deel ik met je via een online gallerij. Dit is een beveiligde pagina op mijn website, alleen toegankelijk voor jou. Je kunt hier alle foto’s bekijken en zelf een keuze maken. Daarna zal ik de gekozen foto’s als digitale bestanden (hoge resolutie) toesturen, en een aantal foto’s voor je afdrukken.

Prijzen

Pakket 1

Fotoshoot in de studio
2 uur fotografie
2 settings
Alleen newborn
10 digitale bestanden
Professionele nabewerking
10 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 195,-

Pakket 2

Fotoshoot in de studio
3 uur fotografie
2-3 settings
Newborn & familie
15 digitale bestanden
Professionele nabewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 295,-

Extra’s

1 extra digitaal bestand € 10,-
5 extra digitale bestanden € 45,-
10 extra digitale bestanden € 80,-

Newborn shoot op locatie op aanvraag
Luxe foto albums op aanvraag


Reserveren • "Onze zoon was in het begin wat onrustig maar Özlem nam alle tijd en kreeg hem heerlijk slapend voor de foto's. Het resultaat is erg mooi geworden!"
  Marloes Meerkerk
 • "Geduldig, lief en oog voor detail! Onze Sofie was al snel op haar gemak bij Özlem, zodat er mooie foto's gemaakt konden worden. Heel blij en trots op het resultaat."
  Aimee Zonneveld
 • "Wat heb jij een geduld! Onze dochter was erg onrustig, maar door jou rust is het gelukt om super mooie foto’s te maken! Nogmaals bedankt!"
  Tinneke van der Valk
 • "Wauw wat een prachtige foto's van ons kleintje . Özlem is een hele lieve geduldige fotograaf. ik ben erg blij dat jij onze newbornshoot heb gedaan superbedankt!! we zijn er heel erg blij mee"
  Sandra van der Heijden
 • "Wat een lieve, professionele fotografe is Özlem en wat een geduld had ze met onze kleine meid. We hebben geweldige foto's ontvangen! ❤"
  Marieke Wari
 • "Tijdens de reportage had onze dochter last van krampjes, Özlem bleef rustig en kreeg haar rustig. Wat een geduld! Het resultaat is boven verwachting, erg blij met de foto’s!"
  Neline van der Veen
 • "Jou bij ons in huis voelde heel prettig, ondanks dat we elkaar voor het eerst zagen! Je was zo lief en geduldig voor/met Lise-Lotte . Vandaag kregen we de foto's van de shoot....wauw prachtig!!! Heel blij mee!!"
  Angela 't Mannetje