Familie

Samen met je partner op de foto, of met de kinderen of kleinkinderen? Dan is de familieshoot iets voor jullie! Allerlei combinaties zijn mogelijk, waaronder bijvoorbeeld een generatieshoot (kleinkinderen, kinderen en ouders samen op de foto). De familieshoot bevriest het moment waarop jullie allemaal samen zijn, en legt dit vast als mooie herinnering voor later.

Het is belangrijk om op tijd te reserveren voor de familieshoot, in verband met de planning en alle voorbereidingen. Geef daarbij jullie voorkeursdatum door, dan reserveer ik alvast wat ruimte in mijn agenda. Ik neem daarna contact met je op, om een passende datum te prikken. Wil je van te voren alvast een keer kennis maken, dan doe ik dat uiteraard graag. We kunnen dan gelijk jullie wensen voor de shoot bespreken.

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar in de studio. Na jullie wegwijs te hebben gemaakt in de studio, gaan we gelijk aan de slag. Je dient zelf passende kleding mee te nemen, waarmee je op de foto wilt. Kleding met strepen of logo’s / prints erop kun je beter vermijden. Deze hebben vaak een drukke uitstraling op de foto’s. Het is beter om effen kleuren te gebruiken, bijvoorbeeld wit, creme of andere lichtere kleuren. Het is ook erg leuk om allemaal in dezelfde stijl gekleed te komen (bijvoorbeeld leuke jeans, met daarop een wit shirt of blouse).

Afhankelijk van het gekozen pakket duurt de shoot 20 to 45 minuten, en kunnen we tijdens de shoot van setting wisselen. Je zou kunnen overwegen om een extra set kleding mee te nemen, voor de variatie. We gaan er samen een ontzettend leuke shoot van maken!

Zodra de shoot heeft plaatsgevonden, ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Een selectie van de mooiste en beste foto’s deel ik met jullie via een online gallerij. Dit is een beveiligde pagina op mijn website, alleen toegankelijk voor jullie. Jullie kunnen hier alle foto’s bekijken en zelf een keuze maken. Daarna zal ik de gekozen foto’s als digitale bestanden (hoge resolutie) toesturen, en een aantal foto’s voor jullie afdrukken.

Prijzen

Pakket 1

Fotoshoot in de studio
20 minuten fotografie
1 setting
5 digitale bestanden
Professionele nabewerking
5 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 80,-

Pakket 2

Fotoshoot in de studio
45 minuten fotografie
2 settings
10 digitale bestanden
Professionele nabewerking
10 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 160,-

Extra’s

1 extra digitaal bestand € 10,-
5 extra digitale bestanden € 45,-
10 extra digitale bestanden € 80,-

Luxe foto albums op aanvraag


Reserveren