Cakesmash

Is je kindje (bijna) jarig en wil je dit op een leuke manier vieren? Boek dan een cakesmash shoot, waarbij ik spontane foto’s zal maken van je kleine met een mooie taart. Er wordt speciaal een taartje gemaakt, die ze stuk mogen maken en met hun handjes mogen opeten. Gegarandeerd een leuk feestje! Gebruik de foto’s bijvoorbeeld op de uitnodiging van het verjaardagsfeestje of als mooie herinnering voor later.

Het is belangrijk om op tijd te reserveren voor de cakesmash shoot, in verband met de planning en alle voorbereidingen. Geef daarbij jullie voorkeursdatum door, dan reserveer ik alvast wat ruimte in mijn agenda. Ik neem daarna contact met je op, om een passende datum te prikken. Wil je van te voren alvast een keer kennis maken, dan doe ik dat uiteraard graag. We kunnen dan gelijk je wensen voor de shoot bespreken.

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar in de studio. Na je wegwijs te hebben gemaakt in de studio, gaan we gelijk aan de slag. Ik heb de nodige jurkjes en broekpakjes liggen in verschillende maten. Maar je mag ook altijd zelf kleding meenemen voor de kleine. Waarbij het handig is om verschillende setjes te maken, voor eventuele afwisseling.

De shoot zelf duurt maximaal een uur, en bestaat uit twee delen. We beginnen natuurlijk met de cakesmash, waarbij de kleine lekker aan de slag mag met de taart. Daarna is de kans erg groot dat er overal taart te vinden is, en wordt het daarmee tijd voor de badsessie. Hierbij worden foto’s gemaakt terwijl de kleine lekker aan het spetteren is in bad. Alles is aanwezig in de studio, om het jou en de kleine zo relaxt mogelijk te maken. We gaan er samen een ontzettend leuke shoot van maken!

Zodra de shoot heeft plaatsgevonden, ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Een selectie van de mooiste en beste foto’s deel ik met je via een online gallerij. Dit is een beveiligde pagina op mijn website, alleen toegankelijk voor jou. Je kunt hier alle foto’s bekijken en zelf een keuze maken. Daarna zal ik de gekozen foto’s als digitale bestanden (hoge resolutie) toesturen, en een aantal foto’s voor je afdrukken.

Prijzen

Pakket 1

Fotoshoot in de studio
1 uur fotografie
2-3 settings
Inclusief taart & badsessie
15 digitale bestanden
Professionele nabewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 200,-

Extra’s

1 extra digitaal bestand € 10,-
5 extra digitale bestanden € 45,-
10 extra digitale bestanden € 80,-

Luxe foto albums op aanvraag


Reserveren