Baby

Jouw baby ontwikkelt zich enorm het eerste jaar. Voordat je het weet proberen ze te rollen, te kruipen of zelfs al te gaan zitten. Allemaal belangrijke fases en stappen in de groei van baby naar dreumes. Kan je kindje al zelfstandig zitten, maar nog niet (los) lopen? Dan is dat het perfecte moment voor een baby shoot. Dit levert leuke wakkere foto’s op met de ogen open (vergeleken met een newborn shoot). Je kindje zal in deze fase bewust naar de camera kijken, lachen wanneer je “kiekeboe” roept en misschien al in de handjes klappen van plezier.

Een baby shoot kan ook wanneer je kindje nog wat jonger is en bijvoorbeeld alleen nog maar op de buik kan liggen. Dit levert ook erg leuke foto’s op. Is je kindje juist al wat ouder, dan kan een baby shoot nog steeds. Neem in dat geval even contact op, om de mogelijkheden te bespreken. Wil je van te voren alvast een keer kennis maken, dan doe ik dat uiteraard graag. We kunnen dan gelijk je wensen voor de shoot bespreken.

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar in de studio. Na je wegwijs te hebben gemaakt in de studio, gaan we gelijk aan de slag. Je dient zelf kleding mee te nemen voor de kleine, waarbij het handig is om verschillende setjes te maken. Dan kunnen we deze afwisselen tijdens de shoot. Aanvullend heb ik daarop verschillende accessoires, zoals dekentjes, haarbandjes, mutsjes, schalen, manden en stoere kistjes.

De shoot zelf duurt maximaal een uur, aangezien baby’s op deze leeftijd een korte spanningsboog hebben en vrij snel moe worden. Ook wil ik benadrukken dat jouw baby het verloop van de shoot bepaalt en dat ik continue blijf aanvoelen of de baby zich nog wel comfortabel voelt. Tijdens de shoot is er voldoende gelegenheid om bijvoorbeeld te voeden en te verschonen. Alles daarvoor is aanwezig in de studio, om het jou en de baby zo relaxt mogelijk te maken. We gaan er samen een ontzettend leuke shoot van maken!

Zodra de shoot heeft plaatsgevonden, ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Een selectie van de mooiste en beste foto’s deel ik met je via een online gallerij. Dit is een beveiligde pagina op mijn website, alleen toegankelijk voor jou. Je kunt hier alle foto’s bekijken en zelf een keuze maken. Daarna zal ik de gekozen foto’s als digitale bestanden (hoge resolutie) toesturen, en een aantal foto’s voor je afdrukken.

Prijzen

Pakket 1

Fotoshoot in de studio
1 uur fotografie
3-4 settings
10 digitale bestanden
Professionele nabewerking
10 afgedrukte foto’s 10×15 cm

€ 180,-

Extra’s

1 extra digitaal bestand € 10,-
5 extra digitale bestanden € 45,-
10 extra digitale bestanden € 80,-

Luxe foto albums op aanvraag


Reserveren